НовиниЧеркащинаВідомий черкасець підтримав товариша-музиканта, якого підозрюють у вбивстві журналіста...

Відомий черкасець підтримав товариша-музиканта, якого підозрюють у вбивстві журналіста (Відео)

-

- Advertisment -

Відомий український співак, лідер гурту "Бумбокс", черкасець Андрій Хливнюк підтримав свого товариша Андрія Антоненка – Riffmaster. Музиканта підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета, влітку 2016 року.

Відео підтримки співак розмістив у соцмережі.

"Я не вірю, що мій добрий знайомий, якого я знаю 20 років, Андрій Антоненко винний у вбивстві невинної людини, журналіста Павла Шеремета. Я вірю в тебе, Андрюха, я вірю в справедливість. Суд мусить довести, що ти не винен. Вірю тобі. Ми всі разом з тобою. Ми не допустимо, щоб невинні людини опинились за ґратами", – зазначив у відео Андрій Хливнюк.

Додамо, що сьогодні, 22 грудня, з 12:00 до 22:00, на Майдані Незалежності в Києві відомі українські гурти та музиканти влаштували Музичний марафон "Білими Нитками" на підтримку Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугар, несправедливо утримуваних за ґратами у справі з убивства журналіста Павла Шеремета.

Творча спільнота України – музиканти, митці, громадські діячі – обурені цією ситуацією.

"Ми не віримо в причетність Андрія, Юлі та Яни до вбивства Павла Шеремета. Ми вважаємо, що доказів для обвинувачення замало, а наявні – не витримують жодної критики. Ми вбачаємо в цій справі політичне забарвлення та переслідування й тиск на активний прошарок суспільства. Ми вимагаємо справедливого, неупередженого правосуддя в Україні", – повідомили учасники марафону.

Сьогодні на одній сцені виступають близько 20 відомих українських виконавців, музичних гуртів та спікери (волонтери, військові, адвокати та родичі ув'язнених), зокрема: "Мотор'ролла", "Фіолет", "Мандри", Сергій Танчинець – гурт "Без Обмежень", "Karna", Vlasna, "Нумер 482", "TaRuta", "Пирятин", "Pushkin Klezmer Band" & "Toporkestra", Pidkaura, Іван Леньо та Володимир Шерстюк – гурт "Kozak System", "Брати Станіслава", Олекса Бик, Алекс Клец, Юрій Сусло, Соня Сотник, Сергій Кузін, Сергій Зенін, Анна Заклецька, Геннадій Попенко, Анатолій Вексклярський, GrozovSka та Олександр Піпа – "@TRAKTOR".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Бумбокс" випустив другу частину альбому "Таємний Код: Рубікон".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x