НовиниЧеркащинаВідома політикиня із Черкащини вирішила піти у відставку

Відома політикиня із Черкащини вирішила піти у відставку

-

- Advertisment -

Перший заступник голови Верховної Ради черкащанка Ірина Геращенко написала заяву на звільнення з посади уповноваженого з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях, а також із посту представника України в гуманітарній підгрупі. Про це пише "Укрінформ".

Відповідне рішення політикиня оголосила під час презентації звіту про свою діяльність на посаді уповноваженого Президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях.

"Я подякувала Президентові Порошенку за цю високу честь працювати в його команді протягом 5 років над цими важкими питаннями", − зазначила Геращенко.

Водночас вона зазначила, що потрібне перезавантаження членів мінської групи, яке має стосуватися України, Росії та ОБСЄ.

"Я хочу сказати, що ми залишаємося відкритими для нової влади, для того, щоб допомогти сприяти у вирішення всіх тих питань, які будуть зараз перед ними стояти. Але очевидно, що має відбутися перезавантаження. І в цьому контексті я вважаю, що важливо забезпечити тристороннє перезавантаження учасників мінських груп і від України, і від Росії, і від ОБСЄ. Я, як учасник мінських груп, вважаю, що перезавантаження має стосуватися всіх", − наголосила Геращенко.

Вона додала, що від координаторів ОБСЄ Україна чекає активнішої позиції і зацікавлення не лише в процесі, а й в результаті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат вимагає скасувати рішення виконкому про монопольного управителя будинків.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах працюють над створенням кризового центру

У Черкасах триває ремонт у приміщенні для майбутнього кризового центру. Роботи оглянули міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та його...

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x