НовиниЧеркащинаВідома черкаська співачка не їздить на гастролі в Росію...

Відома черкаська співачка не їздить на гастролі в Росію та вважає, що на зривах концертів роблять бізнес

-

- Advertisment -

Учасниця відомого дуету TamerlanAlena Альона Омаргалієва розповіла в інтерв'ю виданню "Бульвар Гордона" про підпільний "бізнес" на забороні концертів, ставлення до артистів, які гастролюють в Росію та родинні стосунки із батьком – головою Черкаської райдержадміністрації.

Співачка сподівається, що роздратоване ставлення до вітчизняних артистів, які виступають в РФ, скоро закінчиться.

"Все не так однозначно. Зараз прийняли квоти на україномовні пісні. У нас всі пісні російською мовою, але нашу творчість при цьому люблять в Західній Україні, хоч там і дуже мало російськомовних. Проте наші концерти там проходять з аншлагами. Наші пісні люди знають від початку до кінця. Більше того, всі знають, що у мене є трек із "Бастою" (Ред: російський репер). Через політику його навряд чи припинять слухати. Баста завжди збирає великі клуби. Далеко не кожен український артист збере такі майданчики, як він", – каже Альона Омаргалієва.

Вона не критикує українських артистів, які гастролюють в Росії, як-от Ані Лорак або Loboda.

"У Ані Лорак давно була записана пісня із Лепсом (Ред: російський співак). І що, їй тепер взяти і розірвати відносини? З цієї ж піснею вони виступали на "Новій хвилі" – фестиваль, до речі, дивилися всі українці. А потім пішли ці розклади. І що, переривати відносини? Ані Лорак вибрала шлях для себе. Тут люди на зривах концертів роблять бізнес. Це інша сторона медалі", – вважає співачка.

Артистка розповідає: 5 років тому її дует записав пісню українською мовою, однак жодна з радіостанцій не взяла її в ротацію.

"Це свідчить про те, що політика квот примусова. Але для нас немає примусових моментів в тому, щоб писати пісні українською мовою – робили це і ще зробимо. Ми любимо свою країну. І в нашому новому альбомі будуть україномовні пісні", – наголосила Альона Омаргалієва.

В інтерв’ю співачка пригадала і свого батька – голову Черкаської РДА Костянтина Омаргалієва.

"У мого батька добре виходить його робота і, я сподіваюся, він піде вище. Кожен займається своєю справою: тато – громадською діяльністю, ми – мистецтвом", – додала вона.

Як повідомляв сайт vikka.ua, відомий литовський гурт відзняв відзняв у Черкасах кліп.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x