НовиниЧеркащинаВідома черкащанка розкрила свої секрети медійності

Відома черкащанка розкрила свої секрети медійності

-

- Advertisment -

Як воно, бути медійною і успішною людиною, як монетизувати спортивні титули і як правильно вести свій аккаунт в Instagram в інтерв'ю пресслужбі ФББУ розповіла черкащанка, мегапопулярна спортсменка, фахівець з фітнес-дієтології, учасниця багатьох телевізійних проєктів і просто красуня Оксана Оробець.

Серед спортивних досягнень черкаської красуні – звання заслуженого майстра спорту України з бодібілдингу, чемпіонки світу з фітнесу серед професіоналів Elite Pro 2018 року, віцечемпіонки світу з фітнесу серед професіоналів Elite Pro 2019 року, переможниця професійних турнірів "IFBB Elite Pro Arnold Classic South Africa 2019", "Arnold Classic Europe IFBB Elite Pro Show 2019", "IFBB Nocco Nordic Elite Pro 2019", абсолютна чемпіонка світу з фітнесу 2017 року, срібна призерка чемпіонатів світу з фітнесу 2012, 2014, 2015 років, бронзова призерка чемпіонату світу з фітнесу 2013 року, бронзова призерка чемпіонату Європи 2012 року, переможниця міжнародних турнірів "Arnold Amateur Europe 2013" і "Arnold Amateur USA 2014".

ФББУ: Оксано, бути медійною персоною – це?

Оксана Оробець: Не знаю як це (посміхається). Напевно, це зручно і незручно одночасно. Зручно – ти швидше можеш вирішити свої питання, тобі швидше підуть назустріч, почують і т. п. Незручно – конфіденційність страждає.

ФББУ: Що ніколи не повинна робити медійна людина?

Оксана Оробець: Немає такого правила. У кожної людини свої цінності, правила, закони життя, смаки, погляди і т. п. Так, що кожен сам приймає рішення, як і що повинен робити. Хоча все ж внесу доповнення: треба не бути байдужим і не відмовчуватися в ситуаціях, в яких просто не можна мовчати.

ФББУ: Чи є якісь позитивні сторони у популярності?

Оксана Оробець: Так, звичайно є. Популярність – це трамплін, який в рази спрощує і прискорює отримання та досягнення особистих цілей. Не потрібно витрачати настільки багато часу на заробляння репутації і статусу експерта в тому, що ти робиш.

ФББУ: Чи легко монетизувати спортивні титули?

Оксана Оробець: Якщо ти представник спорту, в який вкладаються великі гроші, наприклад, гравець NBA, боксер, футболіст, тенісист, то думаю, що так.

Якщо ти представник неолімпійського виду спорту, який ще й немедійний, то монетизація – це виключно твої особисті навички, але вже точно не спортивні. Розумієте, людям все одно, які титули ти виграв, якщо це ніяк не вирішує їх особисті запити або проблеми.

Наприклад, ти – чемпіон світу з боксу і до тебе прийшла людина на тренування, а ти не можеш її навчити елементарним основам. То, який би ти класний чемпіон не був, гроші тобі платити не будуть.

Для мене монетизація зараз – це яку користь можуть принести іншим мої знання і мій особистий досвід після 15-ти років в спорті. Говорити, що це дуже легко або суперскладно не буду. Кожен сам складає свою думку з боку. Для чого ж переконувати в протилежному?

ФББУ: А що на даний момент Вам приносить більше доходу: проведення семінарів або контракти?

Оксана Оробець: Моя основна робота – це онлайн-навчання – "Школа фітнес-дієтології Оксани Оробець" (oksana-orobets.com).

ФББУ: Що Вам не подобається в популярності?

Оксана Оробець: Зацікавленість людей у тому, що їх взагалі ніяк не стосується.

ФББУ: Ви реагуєте на хейтерів?

Оксана Оробець: Вони у мене мовчазні. Тихо і анонімно роблять гидоти. За спиною, так би мовити. Що випромінюють, те і отримують самі ж. До мене це не має ніякого відношення.

ФББУ: Кого б виділили з позитивного боку в плані медійності з українських спортсменів?

Оксана Оробець: Не стежу ні за ким.

ФББУ: Якими основними правилами Ви керуєтеся при роботі у Instagram?

Оксана Оробець:  Бути, а не створювати вигляд або здаватися.

ФББУ: У стрічці знімків чемпіонів з бодібілдингу можна побачити часто непристойні фотографії. Як дотримати рівновагу між сексуальністю і пристойністю?

Оксана Оробець: Для чого її дотримуватися? Які є норми пристойності? І хіба бути сексуальним – це непристойно? У політиці, думаю, дивно буде виставляти фото з натяком на еротику, а в шоу-бізнесі без цього важкувато. Наскільки я пам'ятаю, в нашій федерації, є санкції за неналежну поведінку. Всі ж дорослі, і кожен сам приймає рішення, що робити, як себе позиціонувати. І у кожного своє розуміння рамок пристойності.

ФББУ: Дайте пораду, як стати популярним?

Оксана Оробець: Хм… Не можу дати пораду, адже сама такою не є. Бути популярним для мене – це постійно прагнути залишатися в тренді, щоб не вийти в тираж. Це важко, складно і виснажливо. Часто втрачається якість у всьому, що починають люди робити в гонитві за популярністю.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, майстриня з Черкащини відроджує забуті старовинні рецепти.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x