НовиниЧеркащинаВідкритий чемпіонат міста з баскетболу стартував у Черкасах (ФОТО)

Відкритий чемпіонат міста з баскетболу стартував у Черкасах (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Черкасах 28 жовтня відбулися матчі першого туру Відкритого чемпіонату міста з баскетболу, пише ukrbasket.net.

Відкривали сезон команди БК "Олімп" та БК "ЧП". Срібні призери другого дивізіону минулого чемпіонату суттєво не змінили свого складу, а от "ЧП" підсилилась трьома гравцями Максимом Бреганом, Сергієм Нечипоренко та Ігорем Ткаченко. На початку гри рахунок тримався порівну, та вже з другої чверті "Олімп" впевнено почали набирати очки та здобули перемогу свою першу перемогу в сезоні.

Наступними продовжували сезон золоті призери другого дивізіону БК "Слемданк" та команда з Золотоноші БК "Легіон-2". Не дивлячись на досить гарну гру БК "Легіон-2", вони все ж поступились з рахунком 89-57.

Далі грали БК "Легіон" та БК "Ветеран-Баскет". Срібні призери першого дивізіону також підсилились новими гравцями, що, мабуть, і зіграло ключову роль в кінці гри. Гра була завершена з рахунком 95-105 на користь "Ветеран-Баскет".

Передостанньою грою стала гра БК "ЧДТУ" проти БК "Берегиня". Розпочалась гра впевнено для "студентів", які з перших хвилин отримали велику перевагу в рахунку. Але БК "Берегиня" не хотіла так просто віддавати гру і змогла відіграти 22-ух очкову перевагу. Та, все ж, цього було замало. БК "ЧДТУ" отримали перемогу з рахунком 73-81.

Завершували перший тур БК "Дніпровські Акули" та БК "Смайл-Баскет". "Акули" не тільки змінили свою назву але й "підписали" нових гравців – Войнаровського Леоніда та Євгенія Гая. Таке підсилення пішло на користь команді, вони здобули перемогу з рахунком 74-83.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" подарують щасливцю квитки на матч.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У поминальні дні на Черкащині біля кладовищ патрулюватимуть поліцейські

Під час проведення поминальних днів у Черкаській області правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок. Зокрема поблизу кладовищ чергуватимуть посилені патрулі. Про це...

На Черкащині встановили пам’ятник білорусу, який загинув за Україну

Пам’ятник на честь білоруського героя, який пожертвував життям за Україну, встановлено у Тальному. Про це повідомляє Тальнівська міська рада...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x