додому Новини Черкащина Відділ з питань роботи ради Черкас заявляє про незаконність канівської сесії

Відділ з питань роботи ради Черкас заявляє про незаконність канівської сесії

0

П’ятдесят сьоме пленарне засідання другої сесії Черкаської міськради, що було скликано 22 серпня, є незаконним. Відповідну службову записку меру Бондаренку надала начальник відділу з питань роботи міської ради Вікторія Курч.

Посадовиця заявила, що за день до засідання розпорядження про скликання сесії не було надіслано всім депутатам міськради. Окрім цього, відповідно до регламенту, сесії мають проводитися відкрито і гласно із забезпеченням права кожного бути на них присутніми.

Цими діями було порушено права частини черкаських депутатів, а також громадськості та ЗМІ бути присутніми на засіданні сесії.

Окрім цього, Вікторія Курч повідомила, що 23 серпня було зареєстровано ухвалу судді Черкаського окружного адміністративного суду від 22 серпня, яка забороняє проводити реєстрацію та враховувати голоси депутатів-відкликантів, а саме: Віталія Косяка, Максима Скорика, Альони Цегвінцевої, Тетяни Чорнобіль та Максима Шадловського.

Відповідно до цього мер Черкас Анатолій Бондаренко повинен скасувати усі рішення, що були прийняті на засідання сесії в Каневі 22 серпня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Бондаренко скликав позачергову сесію міськради у Каневі.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version