додому Новини Черкащина Від "корови" до "золотої рибки": у новому випуску "Модель XL" черкащанка позбулася...

Від "корови" до "золотої рибки": у новому випуску "Модель XL" черкащанка позбулася своїх комплексів (ВІДЕО)

0

У новому випуску проекту "Модель XL" черкащанка Ольга Євса пройшла важке психологічне випробування, у якому відпустила всі образи у свою адресу, а також продемонструвала жіночність у сексуальній нижній білизні. Отримавши від суддів більше компліментів, аніж зауважень, дівчина залишилась на шоу і продовжила боротися за перемогу.

Перше завдання Олі далося нелегко. Дівчина згадала образливі слова, які чула у свою адресу: "корова", "дилда", "найбільша", "жирна". У нижній білизні і з такими написами на тілі черкащанці довелося вийти в люди. Не всі перехожі реагували на образ Олі позитивно, один чоловік навіть ударив дівчину по сідницях.

"Мені захотілося догнати і зламати йому руку", – відреагувала на цей інцидент учасниця шоу.

Пізніше Оля звикла до образу і сама себе називала "золотою рибкою", а люди аплодували їй і викрикували слова підтримки.

На другому завданні судді визначали, хто з дівчат має найкраще відчуття стилю. Першою на дефіле викликалась черкащанка. Вона обрала образ елегантної дівчини: чорна вузька сукня з оголеним плечем. Фахівці похвалили дівчину за лук, похвалити, що вона гарно підкреслила свою фігуру, Андре Тан взагалі назвав Олю "Вікторією Бекхем плюс сайз".

Фінальним випробуванням було дефіле у відвертій нижній білизні. Його Оля пройшла не так успішно, як попередні конкурси, проте все одно отримала "зелене світло" у наступний етап проекту. Один із суддів Влад Яма вважає Олю надзвичайно щирою дівчиною і гідною фіналісткою "Модель XL".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка увійшла в десятку фіналісток шоу "Модель XL".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version