додому Новини "Вічний революціонер" Булатецький знову йде на вибори

"Вічний революціонер" Булатецький знову йде на вибори

0

Колишній батьківщинівець, депутат Черкаської міської ради Микола Булатецький заявив, що братиме участь у парламентських виборах. Про це він повідомив у Facebook.

У своїй заяві він, зокрема, зазначив, що балотуватиметься шляхом само висування по 194 округу.

Окрім того, він заявив про формування на Черкащині команди людей, "перевірених часом, Майданом, стосунками". До неї, за словами Миколи Івановича, увійшли Олександр Чуприна (195 округ), Леонід Даценко (197 округ), Наталка Старікова (198 округ), Василь Фурман (199 округ), Антон Котвіцький (200 округ).

Як відомо, 194 ВО для Булатецького є не новим. Так, у 2012 році він зміг на ньому перемогти свою головну конкурентку – почесного президента ПАТ "Азот" Валентину Жуковську. Втім тоді ЦВК не змогла встановити результати виборів. Під час "довиборів" у 2014 році опозиціонеру не вдалося перемогти на цьому окрузі Михайла Поплавського. "Співочий ректор" потрапив до парламенту від Черкас.

Нагадаємо, раніше про балотування на цьому ж окрузі заявили представник ультрас, доброволець батальйону "Азов" Олег Петренко, а також голова обласної організації ВО "Батьківщина" Анатолій Бондаренко.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version