НовиниВибори у Черкасах затягують свідомо – Карась

Вибори у Черкасах затягують свідомо – Карась

-

- Advertisment -

Кандидат на посаду міського голови від ВО "Черкащани" Павло Карась вважає вибори такими, що відбулися, і не вбачає потреби у перерахунку голосів, адже не було зафіксовано серйозних порушень, і дільничні комісії змогли швидко все підрахувати. Про це він заявив під час прямого ефіру на телеканалі "ВІККА".

"Зараз відбувається продовження того процесу, який ми спостерігали під час всієї виборчої кампанії, – пояснює Павло Карась, – вибори пробують перенести із скриньок та особистого голосування на маніпуляції у виборчих комісіях. Це – неприпустимо".

Також Павло Карась вважає, що за всіма цими діями стоять ті ж самі особи, які порушували увесь виборчий процес, і діють вони за старими схемами. На його думку, це ті самі люди, які не давали нормально провести виборчий процес, не давали зареєструвати кандидатів, ті, хто зараз програв, тому що вони втрачають сьогодні більшість у міській раді і можливість сидіти на суттєво збільшеному міському бюджеті. Їх активно підтримує міський кримінал, вважає Павло Карась.

Проте політик все ж сподівається, що вдасться вчасно встановити результат виборів, і вже невдовзі Черкаси матимуть нову конструктивну міську раду.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ЛНЗ з Черкас обіграв Ворсклу: яке місце в турнірній таблиці у місцевої команди

У поєдинку 30-го туру УПЛ Ворскла на виїзді поступилась ЛНЗ (0:1). Про це розповідає сайт «Футбол 24». Перший по-справжньому небезпечний...

Черкаська екстренка в трійці найкращих: медики вибороли срібло ️серед 26 бригад з України

Бригада Черкаської екстренки на всеукраїнських змаганнях посіла друге місце. За звання найкращих змагалися 26 бригад з різних регіонів України....

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x