НовиниЧеркащинаВибори на Черкащині: помічнику депутата оголосили підозру

Вибори на Черкащині: помічнику депутата оголосили підозру

-

- Advertisment -

На Черкащині за фактом перешкоджання здійсненню виборчого права помічнику депутата однієї з партій оголошено про підозру. Триває кримінальне провадження. Про це повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.

24 вересня до Золотоніського районного відділу поліції надійшла заява від місцевого мешканця. Чоловік повідомив про те, що Центральна виборча комісія на засіданні ухвалила рішення щодо реєстрації на вибори кандидата, який є повним тезкою із заявником.

Також він повідомив, що цей «тезка» змінив свої анкетні дані за тиждень до подачі документів, тобто має намір перешкоджати йому балотуватися на рівних засадах, вводячи в оману виборців.

Під час розслідування з’ясувалося, що до даного злочину причетний помічник депутата однієї з партій, якому слідчі повідомили про підозру за частиною 3 статті 157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Поліція Черкащини перевіряє всі повідомлення про можливі порушення та закликає суб’єктів виборчого процесу діяти виключно в межах закону.

Як повідомляла раніше vikka.ua, СБУ «накрила» завод у Черкасах, який брав воду без дозволу

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x