додому Новини Черкащина "Ви перетворили місто на райцентр": черкаський обранець назвав мера популістом

"Ви перетворили місто на райцентр": черкаський обранець назвав мера популістом

0

Черкаський депутат Олександр Радуцький під час сесії 14 січня заявив, що в стінах міської ради панує популізм, а мер не виконує своїх обов’язків. Відповідний висновок обранець зробив під час обговорення Програми розвитку міського електротранспорту та пропозиції звільнення керівника КП "Черкасиелектротранс" Петра Кучера.

Про це із сесійної зали повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

Так, Олександр Радуцький повідомив, що право звільняти керівників комунальних підприємств безпосередньо належить меру міста і це його законне право. Водночас "жодне рішення сесії не має права на життя". Оскільки депутати вже кілька разів голосували про звільнення інших держслужбовців, однак на їх рішення Анатолій Бондаренко накладав вето і в міськраді повідомляли, що "за сесійними рішеннями нікого звільнити не можна".

"Якщо у вас є бажання звільнити Кучера, то це ваш безпосереднє право. У мене таке враження, що ви приходите працювати тільки на сесію і просто сидите, посміхаєтеся, коли депутати кричать один на одного, ви кайфуєте від цього. Проте це не є поведінка мера міста", – звернувся Олександр Радуцький до мера.

Він додав, що питання по КП "Черкасиелектротранс" Анатолій Бондаренко мав вирішити в робочому порядку ще минулого року, щоб "не влаштовувати цирк зараз". Окрім цього Петро Кучер вже називав три умови для нормальної роботи, а не збитковості підприємства. Однак їх ніхто не вислухав та не врахував.

"Анатолій Васильович, ви популіст, і таких як ви при владі треба прибирати, бо ви перетворили місто на райцентр", – завершив свій виступ Олександр Радуцький.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська депутатка розповіла про фінансування тролейбусного парку.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version