додому Новини Черкащина Виїзна перемога: "Черкаські Мавпи" обіграли чемпіона України (Фото, відео)

Виїзна перемога: "Черкаські Мавпи" обіграли чемпіона України (Фото, відео)

0

Важлива перемога в Южному. Напередодні "Черкаські Мавпи" у важкому матчі на виїзді, вперше від початку сезону здолала тамтешній "Хімік".

Поєдинок закінчився з рахунком 74:69, повідомляє офіційний сайт черкаського клубу.

Черкащани показали зразковий захист у цьому матчі і не дали супернику вийти з 70-ти набраних очок. У нападі прекрасну гри продемонструвала пара легіонерів. Райт та Хаджифейзович здобули на двох 40 очок і допомогли "Мавпам" виграти.

Старт матчу вийшов доволі в’язким та не результативним: 13:13 за підсумками перших 10 хвилин гри.

У другій чверті команди прокинулись і суттєво додали у нападі. У цьому відрізку гри в команді господарів дебютував ексзахисник "Миколаєва" Віталій Зотов.

"Мавпи" в цілому переважали южненців, в першу чергу, маючи тотальну перевагу на підбираннях. Важливим внеском до гри гостей стали 13 очок Сеада Хаджифейзовича, який відмінно увійшов до гри з лави запасних. Однак 11 втрат за половину не дозволили команді Максима Міхельсона претендувати на щось більше, ніж 2 очки переваги перед великою перервою. "Хімік", в свою чергу, окрім проблеми на щитах, також не міг знайти свій кидок.

Другу половину матчу господарі присвятили погоні за "Мавпами", які в підсумку все ж таки втримали переможний рахунок. На екваторі заключної чверті южненці зуміли наблизитись до суперника і навіть зрівняти рахунок, однак черговий ривок від "Мавп" став у цьому матчі вирішальним.

Господарі не впорались із представниками передньої лінії гостей, зокрема Райтом та Хаджифейзовичем, які набрали по 20 очок кожен — більше половини командних. Також у команди Віталія Степановського після великої перерви збільшилась кількість втрат.

Вже завтра, 26 січня, "Черкаські Мавпи" зіграють ще один виїзний матч проти "Одеси".

Як повідомляв сайт vikka.ua, гравець "Черкаських Мавп" потрапив у стартову п’ятірку "Матчу зірок".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version