додому Новини Черкаси Ветеранська організація в Черкасах виготовила 1700 карематів для військових (ВІДЕО)

Ветеранська організація в Черкасах виготовила 1700 карематів для військових (ВІДЕО)

0

800 маскувальних сіток, понад півтори тисячі подушок та 1700 карематів власноруч виготовила для ЗСУ черкаська ветерансько-волонтерська організація. Повідомляє власний кореспондент ВІККА

У штабі 30 працівників, 16 з яких залучені в офісі. Пенсіонери працюють навіть на вихідних.

ТЕТЯНА ЛЕОНОВА, УЧАСНИЦЯ ВЕТЕРАНСЬКО-ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ 

Виходимо і в суботу, і в неділю, бо треба і треба, і треба, як би нескінченно оце постійно треба.

Матеріали для пошиття надають ательє та меблеві фабрики. Ініціювала цю справу Тетяна Вовк. За її словами, допомога потрібна постійно, тому необхідно залучати більше волонтерів. 

ТЕТЯНА ВОВК, ВОЛОНТЕРКА

Все залежить від того, як швидко складається, скільки людей в процесі. Якщо є можливість ми із задоволенням приймаємо людей, які хочуть долучитися до нашої справи, і допоможуть нам швидше робити це. Тому що ну знаєте, ми це робимо, але це дуже розходний матеріал.

З початку повномасштабної війни волонтери допомагали військовим локально. Згодом справа розширилася. Тепер передають на фронт кікімори, каремати, подушки, маскувальні сітки, джгути, рушники, шкарпетки.

YouTube video player

КЛАВДІЯ БЄЛОБЛОДСЬКА, КЕРІВНИЦЯ ВЕТЕРАНСЬКО-ВОЛОНТЕРСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

Начали готовить для того, шоб допомогти їм. Стояли на перехрестях у Черкасах, кругом наші хлопці оборону держали і ми їм вивозили кофе, чай, шоб тепліше вдівали їх все ми працювали для цього. Потом дальше ми начали обширніше працювать.

Отправляєм ми на передову хлопцям, де потребують, тому що і в наступ ідуть і отступають і все, то згорає, то в грязь, то топиться в бліндажах кругом ми їм допомагаєм.

Валерія Кісільова, Геннадій Ємельянов, ТЕЛЕКАНАЛ ВІККА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version