додому Новини Черкащина «Венето-Черкаси» розгромили одеситів у турі Першої ліги

«Венето-Черкаси» розгромили одеситів у турі Першої ліги

0
«Венето-Черкаси» розгромили у турі Першої ліги

«Венето-Черкаси» у черговому турі Першої ліги розгромили команду «Динамо-Одеса». Про це інформують на сайті «Черкаських Мавп».

Жіноча команда у обох матчах залишила суперників далеко позаду. У другій грі «Венето-Черкаси»  перемогли опонентів з різницею 43 очка!

Після видатної домашньої перемоги над «Динамо-Одеса» (72:65), черкаська команда вирушила на другу гру чемпіонату. І з самого початку почали доводити свою перевагу над суперницями. Команда «Венето-Черкаси» вже у стартовому відрізку мали гандикап у 10 очок, а у ході гри лише збільшували перевагу.

У четвертій чверті гравчиням вдалося перемогти з рахунком 32:6 і завершили матч з перевагою у 43 очка – 94:51.

Хорошу гру у цьому матчі продемонструвала Аріна Фатнєва, якій не вистачило зовсім трохи до тріпл-даблу. За цей   матч вона заробила 30 очок, виконала 7 підбирань і 13 передач. Рейтинг ефективності черкаської баскетболістки – 39! Також по дабл-даблу у свій актив записали Марія Пугач – 19+12 підбирань і Анна Кушніренко – 12+10 підбирань.

«Венето-Черкаси» проведуть наступні матчі 5-6 березня. У Черкасах наші гравчині змагатимуться з командою СДЮСШОР-4 (Миколаїв).

Читайте також: черкащани вибороли чотири медалі на Чемпіонаті України зі стрільби

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version