НовиниСпорт«Венето-Черкаси-06» стартували в новому сезоні ВЮБЛ

«Венето-Черкаси-06» стартували в новому сезоні ВЮБЛ

-

- Advertisment -

Найстарші вихованки приватної баскетбольної школи Михайла Бродського відіграли перший тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. У рідних стінах «Венето-Черкаси-06» здобули одну перемогу.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

«Венето-Черкаси-06» розпочали новий сезон Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги України. У першому матчі підопічні Олени Фатнєвої зустрілися із київською СДЮСШОР. Черкащанки провели потужний матч і вже у першій чверті відірвалися на відстань більше 10 очок. Спортсменки «Венето-Черкаси» запропонували суперникові високий пресинг по всьому майданчику, з чим киянки не могли впоратися. Як результат, господарки паркету з плином часу все більше відривалися в рахунку.

Також «Венето-Черкаси» не залишили суперницям шансів у грі на щитах. Черкащанки господарювали в трисекундній зоні, зібравши 30  підбирань на чужому щиті. А загалом команда виграла підбирання з показником 77:41. За такої ситуації сподіватися на успіх киянкам не доводилося. У підсумку, 89:50.

Відзначимо лідерку «Венето-Черкаси-06» Анастасію Любенську, яка здобула 25 очок, 7 підбирань і віддала 5 передач. А рейтинг ефективності встановив 32 бали.

На жаль, продовжити тур у такому ж дусі черкащанки не зуміли. Вже у другому матчі «Венето-Черкаси-06» поступилися потужній команді КСЛІ-Київ-Баскет – 47:90.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи – 04» проводять низку домашніх матчів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x