НовиниЧеркащинаВелопатруль та камери відеоспостереження: Черкаси готуються посилено охороняти

Велопатруль та камери відеоспостереження: Черкаси готуються посилено охороняти

-

- Advertisment -

Депутати міськради на сесії 13 липня підтримали проект рішення про надання субвенції Управлінню патрульної поліції в розмірі 194 тисячі гривень. "За" проголосували 27 обранців, передає кореспондент vikka.ua.

Внесення змін до Програми забезпечення правопорядку в місті Черкаси на 2016-2020 роки подані у зв’язку зі зверненням начальника УПП у м. Черкаси для придбання необхідних матеріально-технічних засобів та поліпшення умов обслуговування громадян міста.

Зокрема на виділені кошти патрульні планують закупити автомобільні відеореєстратори, ноутбуки, комп’ютерні комплектуючі та аксесуари.

Також у списку покупок на виділені кошти – велосипеди, шоломи, рюкзаки, кеди, шорти та футболки – для створення у місті велопатруля.

Раніше заступник начальника, а нині начальник УПП у м. Черкаси Олександр Кокоба повідомляв про плани реалізації програми щодо запуску в Черкасах велопатруля. Патрульні навіть проводили опитування серед громадян на своїй Facebook-сторінці, чи потрібні такі новації. Тоді містяни схвально оцінили таку ініціативу. Мовляв, поліцейські будуть об’їжджати більше дворів та місць відпочинку, куди складно доїхати на автомобілі.

images.unian.net

Зазначимо, що велопатрулі торік запрацювали у багатьох містах України, зокрема в Києві, Одесі, Харкові, Запоріжжі, Маріуполі, Тернополі, Івано-Франківську та Ужгороді. А цьогоріч новий підрозділ патрульних з’явився у Рівному та Кривому Розі.

Крім того, планується придбання щорічно не менше 25 камер відеоспостереження для розширення системи "Безпечне місто".

zpi.com.ua

Ця система успішно працює в столиці та суттєво допомагає поліцейським у розслідуванні кримінальних правопорушень та виявленні злочинців. Але, перш за все, камери несуть користь місцевим жителям. Адже за допомогою камер поліцейські зможуть оперативно реагувати на дорожню ситуацію в місті. До речі, торік аналогічна система на повну запрацювала і в місті Умань.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на оновленому пляжі Черкас з'являться велопарковки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x