НовиниЧеркащина#ВелоКачок: черкащанин запустив спортивний проект, щоб врятувати життя свого...

#ВелоКачок: черкащанин запустив спортивний проект, щоб врятувати життя свого сина

-

- Advertisment -

Спортивний смілянин Дмитро Тишецький запустив велопроект, щоб врятувати життя свого сина. У хлопчика порушений обмін нейротрансмітерів та ряд супутніх хвороб. Єгор має високий онкомаркер, імунодефіцит, атактичний синдром на фоні порушення обміну речовин, синдром рухових розладів та міелодисплазію.

Про це чоловік повідомив на своїй сторінці у Facebook.

З 2013 року дитина постійно проходить обстеження та перебуває на лікуванні. Кожного року це обходиться сім’ї у близько 170 тисяч гривень. Наразі фінансова ситуація у родини скрутна.

До початку пандемії Дмитро Тишецький працював у Китаї та мав змогу забезпечувати лікування дитини. Коли повернувся до України, то застряг тут і не може виїхати. Наразі грошей практично немає, як і роботи.

Чоловік сів на велосипед та проїхав зі Сміли 200 кілометрів до Києва. Усю свою дорогу він транслював в Instagram і це спрацювало. Люди почали йому писати та підтримувати. Тоді у Дмитра і виникла ідея створення свого спортивного проекту, ціль якого – зібрати якомога більше грошей на лікування Єгора.

"Я дав собі слово не просити милостиню. В Instagram різні незрозумілі блогери-фріки заробляють шалені гроші. Я ж пропагую спорт, здоровий спосіб життя, хочу показати, що велосипед – це неймовірно цікаво. Наразі, я готуюся до заїзду на 1200км. Упевнений, що за цим буде цікаво спостерігати. Прошу підтримати мій проект # ВелоКачок", – зазначає Дмитро.

Він також додав, що велобізнес в Україні дуже добре розвивається і на ньому можна заробити хороші гроші. Наразі Дмитро Тишецький шукає спонсорів, говорить, що готовий до співпраці із компаніями, блогерами та усіма, кого ця тема зацікавила.

"Я ні в якому разі не прошу виділення якихось бюджетів для мене. Я готовий працювати за промокодом, продавати екіпіровку, велосипеди, спортивне харчування, я тренер, фотограф, можу робити крутий контент, можу тренувати людей. Єдину допомогу, яку я можу від вас прийняти, це рекомендації, якщо у вас є вихід на великі компанії, які можуть підтримати мій проект", – підкреслив велосипедист.

Також, він просить людей, які займаються спортом, катаються на велосипедах, відмічати його та поширювати інформацію про його проект, щоб якомога більше людей дізналися про це.

Як повідомляв сайт vikka.ua, юнак із Черкащини потребує термінової пересадки серця.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x