додому Новини Кримінал Вечірка закінчилась у реанімації: у Золотоноші дівчина впала з містка на бетонну...

Вечірка закінчилась у реанімації: у Золотоноші дівчина впала з містка на бетонну плиту

0

У Золотоноші біля піцерії в центрі міста трапився нещасний випадок. Дві подружки, одній з яких 16 років, відпочивали у розважальному закладі. В їхній компанії був і старший хлопець, який пригощав дівчат алкогольними напоями.

Щоб освіжитися, 16-річна дівчина з кавалером вийшли на вулицю і сіли поговорити на парапет понад річкою. Далі дівчина не пам’ятає, як так сталося, що вона опинилася у воді, на бетонній плиті, пише Золотоноша.City.

Трагедія трапилась увечері 3 жовтня.

Неповнолітня отримала травму і в тяжкому стані потрапила до реанімаційного відділення Золотоніської районної багатопрофільної лікарні.

Поліція проводить опитування очевидців події, аби достеменно з’ясувати всі обставини.

В якості першої версії правоохоронці висувають власну необережність потерпілої. Подружка теж нічого не може сказати, бо вже вийшла на вулицю, коли на місці події було багато людей. З води дівчину діставали золотоніські рятувальники, викликали також поліцію та швидку допомогу, яка доставила її в лікарню.

Як кажуть у поліції, подружки до Золотоноші приїхали на заробітки з Чорнобаївського району, орендують квартиру. Окрім поліції, обставини події вивчають ще й відповідні служби.

Як журналістам стало відомо із власних джерел, дівчина зазнала пошкоджень внутрішніх органів. Нині вона проходить лікування на третинному рівні. Напередодні її прооперували у дитячій лікарні, викликали санавіацію, проводили консиліум, на якому медики ухвалили рішення про дообстеження з наступним етапом лікування у Черкаській обласній дитячій лікарні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у 34-річної черкащанки Тетяни Килимниченко виявили невиліковну хворобу, яка вразила легені. Аби врятувати життя жінки, потрібна допомога небайдужих.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version