НовиниКриміналВечірка закінчилась у реанімації: у Золотоноші дівчина впала з...

Вечірка закінчилась у реанімації: у Золотоноші дівчина впала з містка на бетонну плиту

-

- Advertisment -

У Золотоноші біля піцерії в центрі міста трапився нещасний випадок. Дві подружки, одній з яких 16 років, відпочивали у розважальному закладі. В їхній компанії був і старший хлопець, який пригощав дівчат алкогольними напоями.

Щоб освіжитися, 16-річна дівчина з кавалером вийшли на вулицю і сіли поговорити на парапет понад річкою. Далі дівчина не пам’ятає, як так сталося, що вона опинилася у воді, на бетонній плиті, пише Золотоноша.City.

Трагедія трапилась увечері 3 жовтня.

Неповнолітня отримала травму і в тяжкому стані потрапила до реанімаційного відділення Золотоніської районної багатопрофільної лікарні.

Поліція проводить опитування очевидців події, аби достеменно з’ясувати всі обставини.

В якості першої версії правоохоронці висувають власну необережність потерпілої. Подружка теж нічого не може сказати, бо вже вийшла на вулицю, коли на місці події було багато людей. З води дівчину діставали золотоніські рятувальники, викликали також поліцію та швидку допомогу, яка доставила її в лікарню.

Як кажуть у поліції, подружки до Золотоноші приїхали на заробітки з Чорнобаївського району, орендують квартиру. Окрім поліції, обставини події вивчають ще й відповідні служби.

Як журналістам стало відомо із власних джерел, дівчина зазнала пошкоджень внутрішніх органів. Нині вона проходить лікування на третинному рівні. Напередодні її прооперували у дитячій лікарні, викликали санавіацію, проводили консиліум, на якому медики ухвалили рішення про дообстеження з наступним етапом лікування у Черкаській обласній дитячій лікарні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у 34-річної черкащанки Тетяни Килимниченко виявили невиліковну хворобу, яка вразила легені. Аби врятувати життя жінки, потрібна допомога небайдужих.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x