НовиниЧеркасиВечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

Вечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

-

- Advertisment -

Заступник директора підприємства «Гладкий» Сергій Сухін поділився смачним і недорогим рецептом приготування хеку. Все просто, смачно і не дорого, зазначив він. По часу займає не більше 30 хвилин.

Інгредієнти:

Хек – 2-3 штуки

Кукурудзяний крохмал – 200 гр

Сіль за смаком, під час маринування

Спосіб приготування:

Хек порізати на шматочки, маринувати у соусі протягом 5 хвилин.

Посипати кукурудзяним крахмалом і на розігріту  сковороду з кукурудзяною олією викласти хек.

Обсмажуємо з кожного боку до рум’яної скоринки на середньому вогні

Подаємо з любов’ю

Насолоджуємося

У попередньому дописі сайт vikka.ua розповідав про рецепт грузинського хачапурі від олега Скалька

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x