Заступник директора підприємства «Гладкий» Сергій Сухін поділився смачним і недорогим рецептом приготування хеку. Все просто, смачно і не дорого, зазначив він. По часу займає не більше 30 хвилин.
Інгредієнти:
Хек – 2-3 штуки
Кукурудзяний крохмал – 200 гр
Сіль за смаком, під час маринування
Спосіб приготування:
Хек порізати на шматочки, маринувати у соусі протягом 5 хвилин.
Посипати кукурудзяним крахмалом і на розігріту сковороду з кукурудзяною олією викласти хек.
Обсмажуємо з кожного боку до рум’яної скоринки на середньому вогні
Подаємо з любов’ю
Насолоджуємося
У попередньому дописі сайт vikka.ua розповідав про рецепт грузинського хачапурі від олега Скалька