НовиниЧеркасиВечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

Вечеряємо: хек під соусом від Сергія Сухіна

-

- Advertisment -

Заступник директора підприємства «Гладкий» Сергій Сухін поділився смачним і недорогим рецептом приготування хеку. Все просто, смачно і не дорого, зазначив він. По часу займає не більше 30 хвилин.

Інгредієнти:

Хек – 2-3 штуки

Кукурудзяний крохмал – 200 гр

Сіль за смаком, під час маринування

Спосіб приготування:

Хек порізати на шматочки, маринувати у соусі протягом 5 хвилин.

Посипати кукурудзяним крахмалом і на розігріту  сковороду з кукурудзяною олією викласти хек.

Обсмажуємо з кожного боку до рум’яної скоринки на середньому вогні

Подаємо з любов’ю

Насолоджуємося

У попередньому дописі сайт vikka.ua розповідав про рецепт грузинського хачапурі від олега Скалька

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Трохи менше, ніж у Міністра: скільки заробляють головні лікарі черкаських лікарень і поліклінік

Від 485 тис грн до  майже 1,1 млн грн -  саме стільки заробляють головні лікарі черкаських лікарень і поліклінік....

Попри безпекові застереження, на Черкащині готуються до приїзду хасидів

Рош га-Шана менш, аніж за місяць. В Умані вже розпочали підготовку до паломництва вірян. Скоординували план дій на засіданні...

Цікаве:

Три важливі питання про цифрову автоцивілку

Кожному водієві в Україні відомо, що сідати за кермо...

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи?

Як зекономити на покупці канцтоварів для школи? Шкільні канцтовари —...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x