Сьогодні сайт vikka.ua не без допомоги відомого у Черкасах і за їх межами ІТ-спеціаліста Сергія Цибровського запропонуємо вам смачний і досить невибагливий рецепт «сердечок від Цибровського».
По-чоловічому все просто і швидко. Під пиво саме те, заявив нам Цибровський. І прислав купу фоток, від яких «потекли слинки» і захотілося в магазин.
Інгредієнти:
Курячі сердечки – 1 кг
Цибуля – 2 шт
Масло – 3 столові ложки
Сіль – за потреби
Гарнір – на вибір (картопля, гречка тощо)
Спосіб приготування (в деталях і фото)
Помити сердечки під холодною водою
Відрізати «хвостики» і розрізати навпіл, потім промити серця під холодною водою. Посолити їх.
Нарізати цибулю
На сковорідку вилити 3 столові ложки масла
Викласти цибулю і підсмажити її
Додати на сковорідку сердечки і протягом 10-15 хвилин підсмажувати
Додати улюблений гарнір. У цьому випадку я пропоную картопляне пюре.
І остаточне! Лайфак як різати цибулю
Смачного!
Як повідомялв сайт vikka.ua, вечеряємо: смачна і корисна страва від черкаської вчительки