Вечеряємо: сердечки від ІТішника Цибровського (Чеба)

Сьогодні сайт vikka.ua не без допомоги відомого у Черкасах і за їх межами ІТ-спеціаліста Сергія Цибровського запропонуємо вам смачний і досить невибагливий рецепт «сердечок від Цибровського».


По-чоловічому все просто і швидко. Під пиво саме те, заявив нам Цибровський. І прислав купу фоток, від яких «потекли слинки» і захотілося в магазин.

Інгредієнти:
Курячі сердечки – 1 кг
Цибуля – 2 шт
Масло – 3 столові ложки
Сіль – за потреби

Гарнір – на вибір (картопля, гречка тощо)

Спосіб приготування (в деталях і фото)

Помити сердечки під холодною водою

Відрізати «хвостики» і розрізати навпіл, потім промити серця під холодною водою. Посолити їх.

Нарізати цибулю

На сковорідку вилити 3 столові ложки масла

Викласти цибулю і підсмажити її

Додати на сковорідку сердечки і протягом 10-15 хвилин підсмажувати

Додати улюблений гарнір. У цьому випадку я пропоную картопляне пюре.

І остаточне! Лайфак як різати цибулю

Смачного!

Як повідомялв сайт vikka.ua, вечеряємо: смачна і корисна страва від черкаської вчительки

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Стали свідком новини? Тисніть тут
booked.net