Online TV
КориснеВечеряємо: сердечки від ІТішника Цибровського (Чеба)

Вечеряємо: сердечки від ІТішника Цибровського (Чеба)

Сьогодні сайт vikka.ua не без допомоги відомого у Черкасах і за їх межами ІТ-спеціаліста Сергія Цибровського запропонуємо вам смачний і досить невибагливий рецепт «сердечок від Цибровського».


По-чоловічому все просто і швидко. Під пиво саме те, заявив нам Цибровський. І прислав купу фоток, від яких «потекли слинки» і захотілося в магазин.

Інгредієнти:
Курячі сердечки – 1 кг
Цибуля – 2 шт
Масло – 3 столові ложки
Сіль – за потреби

Гарнір – на вибір (картопля, гречка тощо)

Спосіб приготування (в деталях і фото)

Помити сердечки під холодною водою

Відрізати «хвостики» і розрізати навпіл, потім промити серця під холодною водою. Посолити їх.

Нарізати цибулю

На сковорідку вилити 3 столові ложки масла

Викласти цибулю і підсмажити її

Додати на сковорідку сердечки і протягом 10-15 хвилин підсмажувати

Додати улюблений гарнір. У цьому випадку я пропоную картопляне пюре.

І остаточне! Лайфак як різати цибулю

Смачного!

Як повідомялв сайт vikka.ua, вечеряємо: смачна і корисна страва від черкаської вчительки

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Гриби на Черкащині: як не потрапити на лікарняне ліжко

Попри заборону на відвідування лісів у Черкаській області через воєнний стан, випадки отруєнь грибами не зменшуються. Люди збирають дикорослі...

Відійшла у вічність акторка Черкаського театру Шевченка

Пішла у засвіти заслужена артистка України Валентина Кононцева – одна з яскравих постатей Черкаського театру Шевченка. Повідомляють на офіційній...

Цікаве:

Як правильно вибрати жіночі ботфорти для різних випадків

Жіночі ботфорти вже давно стали незамінною частиною гардероба сучасної...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x