додому Новини Черкащина Вечеряємо: качка «під пиво» від ветерана Ігоря Зайчука

Вечеряємо: качка «під пиво» від ветерана Ігоря Зайчука

0

Ветеран полку «Азов» Ігорь Зайчук поділився смачним рецептом приготування качки. «Качку купуєте в магазині чи на ринку?», – запитали ми у Ігоря. «Ідемо до бабусі в село і беремо в неї качку», – відповів він. І правда. Екологічно чистий продукт!

 Головна смакова «родзинка» страви – пиво. Для приготування потрібно 4 пляшки. Дві, власне, для приготування качки, а ще дві – протягом запікання. Адже процес триватиме майже три години.

Інгредієнти:   

Качка – 1 шт.

Гірчиця, соєвий соус, спеції

Пиво – 4 пляшки

Фрукти – яблука, апельсини

Спосіб приготування:

Змішаємо гірчицю зі спеціями і соєвим соусом.

Натираємо качку повністю гірчицею і залишаємо на 12 годин

Купуємо в магазині яблука, апельсин і 4 банки темного пива. 2 для качки, а ще 2 для того, щоб було чим зайнятись поки готується качка.

Ріжемо скибочками фрукти і розкладаємо в форму і в саму качку,та заливаємо качку темним пивом повністю.

Накриваємо кришкою. І в розігріту духовку до 200 градусів.

Запікаємо 2 години. І ще півгодини без кришки, при температурі 150 градусів.

Дістаємо і їмо без гарніру.

З гарніром будемо їсти інше м’ясо. А качкою треба смакувати.

Як розповідав сайт vikka.ua, вечеряємо: паста з куркою від юристки Людмили Бордунос

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version