НовиниЧеркащинаВбивство журналіста має бути розкрито в найкоротший термін, –...

Вбивство журналіста має бути розкрито в найкоротший термін, – Аброськін (ФОТО)

-

- Advertisment -

Перший заступник Голови Національної поліції України, начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін, який прибув на Черкащину із робочим візитом, наголосив, що оперативно-розшукові заходи поліції щодо розслідування кримінального провадження за фактом умисного вбивства журналіста Вадима Комарова повинні бути посилені. Кожний керівник підрозділу, задіяний в оперативно-слідчих діях, несе персональну відповідальність за організацію, хід та результати проведених заходів, інформує прес-служба ГУНП у Черкаській області.

На нараді було відзначено, що слідство відпрацьовує три основні версії нападу на журналіста, це професійна діяльність потерпілого, раптова сварка з невстановленою особою та вбивство з корисливих мотивів. В межах розслідування правоохоронцями було відпрацьовано чіткий маршрут руху потерпілого в день нападу на нього, відео з близько 100 камер відеоспостереження, розташованих по маршруту його руху.

У досліджених відеоматеріалах, які містяться в матеріалах кримінального провадження, видно особу, яка ймовірно причетна до вбивства журналіста. В’ячеслав Аброськін підкреслив, що раніше вже зазначав про проблему відсутності в Черкасах системи "Безпечне місто" до якої входять потужні, сучасні камерами відеоспостереження і в даному випадку дана система значно б покращила розкриття злочину.

Наприкінці наради В’ячеслав Аброськін наголосив, що вбивство журналіста має бути розкрито в найкоротший термін і особа, яка вчинила його має понести відповідальність за вчинене. Він також додав, що кожен з керівників за своїм напрямком має організувати роботу на належному рівні.  Від професійних та злагоджених дій усіх служб поліції залежить кінцевий результат, який має бути обов’язково позитивним.

Разом з тим перший заступник Голови звернувся до черкащан допомогти слідству ідентифікувати особу, яка потрапила в об’єктиви камер відеоспостереження та може бути причетна до вбивства журналіста.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція оприлюднила фоторобот ймовірного нападника на Комарова.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x