НовиниЧеркащинаВбивство депутата Гури: черкаський суд продовжує підготовче засідання у...

Вбивство депутата Гури: черкаський суд продовжує підготовче засідання у резонансній справі

-

- Advertisment -

26 квітня Соснівський районний суд міста Черкаси продовжив розгляди справи про вбивство черкаського депутата й підприємця Сергія Гури. У скоєнні злочину підозрюють його ж знайомого Миколу Гончара. Представники обох сторін звернулись до суддівської колегії з новими клопотаннями, передає з залу суду кореспондент vikka.ua.

Вдова вбитого обранця на засідання не з’явилась через хворобу і проходження лікування стацінарно. Натомість передала клопотання про розгляд справи без неї. 

Захисники підозрюваного Миколи Гончара клопотали до суддівської колегії про повернення обвинувального акту прокурору ГПУ Добрийвечір. Той, мовляв, складаючи обвинувальний документ, порушив кілька вимог КПК і допустив помилки, тому акт має низку недоліків.

Адвокат потерпілої ж попрохав Феміду зняти арешт з майна, яке було знайдене на місці вбивства – в офісі Сергія Гури. Йдеться про телефон загиблого і про грошові кошти у понад 87 тисяч гривень. Гроші, кажуть правники, належать ФОП Ільїній, їх вона принесла до офісу Гури напередодні, після інкасації магазину "Рибна крамниця".

Крім того, захисники обвинувачуваного просили про дозвіл на побачення їхнього підзахисного з сином та дружиною Аллою. Хоч остання й проходить у цій справі в якості свідка, адвокати наголошують: зустріч Гончара з рідними не вплине на хід справи. Це клопотання Феміда задовольнила одразу ж в залі суду. Долю інших вирішувала у нарадчій кімнаті.

Після майже годинного перебування там суддівська колегія ухвалила: обвинувальний акт мають повернути прокурору генпрокуратури і зобов'язати того виправити усі недоліки протягом 10 робочих днів. Клопотання ж представників потерпілої задовольнили частково: арешт зняли лише з грошових коштів підприємиці Ільїної. Телефон же має залишатись під арештом, адже дані, які містяться в ньому, можуть слугувати доказами у справі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, суд почав розглядати справу щодо повернення Радуцького на посаду секретаря міськради.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський театр по-новому представив глядачеві “Макбет” (ВІДЕО) 

Приміряють образи, повторюють текст та перевіряють декорації. У Черкаському драматичному театрі актори готуються до чергової вистави "Макбет" Шекспіра. Ця постанова...

У Черкасах просять відремонтувати провулок, де колись був посад перед замком

У Черкасах просять засипати ями в одному із найстаріших провулків міста. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Черкаської міської ради. «Прохання...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x