НовиниКриміналВбивство чи нещасний випадок? Подробиці про трагедію з півторарічним...

Вбивство чи нещасний випадок? Подробиці про трагедію з півторарічним хлопчиком на Черкащині (Відео)

-

- Advertisment -

Шокуюча новина з Черкащини облетіла всю країну. Мати поралася по господарству, а коли повернулася до хати – задушила півторарічного сина.

Підозрювану одразу ж затримали. Село Мельники Чорнобаївського району, де трапилась трагедія, розділилося і не знає, хто насправді винен у смерті дитини. Але її сестра Оксана переконує, що це якась помилка. Про це йшлося у студії «Говорить Україна».

У довідці про смерть дитини зазначено, що причина – удушення з метою вбивства. Сусідка Ірини Міщенко, яка нині перебуває під вартою, розповідає: найімовірніше, що жінка задавила малого Євгена дротом. Каже, що Ірина вела поганий спосіб життя. Часто сиділа з чоловіками в центрі села, випивала.

Родина Міщенків перебувала на обліку соцслужб як сім’я, що опинилась у складних життєвих обставинах.

«Умови проживання потребували покращення. Також було присутнє і зловживання алкоголем у сім’ї, – зазначає соцпрацівник Мельниківської сільради Світлана Кобзарь. – В родину навідувались раз у два тижні, постійно спілкувались із матір’ю в телефонному режимі, запитували умови проживання, стан дітей, надавали консультації. Проводилась бесіда з батьками щодо наслідків вживання алкоголю».

Сестра Ірини Міщенко Оксана запевняє, що Іра не могла задушити сина, бо дуже любила його. У цьому переконана і свекруха жінки:

«Це дуже хороша людина і хороша мати. Дітей вона любила, просто за натурою груба. Господарство тримала, за городом доглядала, за дітьми. Я на неї Богу молилася, щоб вона жила з моїм сином».

Коли трапилась трагедія, у будинку перебували лише діти. Психотерапевт Оксана Зайцева поспілкувалась із старшим братом. Виявляється, той має інвалідність і на кілька років відстає у розвитку.

Як розповіла сама Ірина Міщенко, вона вийшла з хати на 15-20 хвилин порати худобу. Коли зайшла – побачила меншого сина у шнурі. Старший у цей час був в іншій кімнаті.

«Я його зняла і надала першу допомогу. Поклала на диван, почала робити штучне дихання рот в рот, робити масаж серця, але він уже не дихав. Зараз перебуваю за ґратами, бо примусили підписати документи в Чорнобаї. Вони мене штурмували до 3 години ночі, в туалет не пускали, води не давали», – каже Ірина.

Поліграф показав, що жінка справді не одягала провід на шию своїй дитині. Але Ірина збрехала, що дитина була неживою, коли жінка зайшла до хати.

Детальніше – у випуску програми.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині взяли під варту жінку, яка задушила однорічного сина.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

На Черкащині рятувальники зводять укріплювальні дамби

У зоні підтоплення та на понижених прирічкових територіях Черкаської області рятувальники вживають превентивних заходів для запобігання погіршенню ситуації. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x