додому Новини Черкащина Вбивати не збирались: Карась розповів подробиці нападу на нього

Вбивати не збирались: Карась розповів подробиці нападу на нього

0

Не балотуватись у мери і припинити політичну діяльність. Такими були основні вимоги зловмисників, які напередодні вчинили збройний напад на будинок депутата Черкаської міськради, "ЧЕРКАЩАНИна" Павла Карася. Про це він повідомив на прес-конференції, передає vikka.ua.

За словами постраждалого обранця, нападників було близько п’яти чоловік, всі – у масках. Зв’язавши йому руки, вони погрожували вогнепальною зброєю й вимагали виконання своїх вимог.

"Вони сказали: тебе замовили впливові люди, яким ти заважаєш, – розповів Карась. – Як не перестанеш, підеш слідом за Гурою (депутат Черкаської облради, застрелений у травні, – ред.). Сказали, що цього разу вбивати мене не будуть, а далі – все залежить від мене й моїх дій".

Каже: тривожну кнопку, яка є в нього в будинку, під час нападу не натиснув, бо не встиг. Крім того, вважає: зловмисники місцеві:

"Вони говорили так, як говорять люди у Черкасах".

Депутат не має жодних претензій до роботи поліцейських. В той час, як до роботи прокуратури є певні питання. Павло Карась нарікає, що відповідною постановою слідчий прокуратури відмовив йому у проходженні судово-медичної експертизи. Мовляв, потреби проводити таку експертизу не бачить, достатньо буде лише освідчення.

Чи прийме умови своїх кривдників, депутат поки не знає. Каже, його рішення залежить від трудового колективу КП "Черкаситеплокомуненерго". Саме з працівниками ввіреного йому підприємства він і збирається обговорювати свої подальші дії.

Нагадаємо, ввечері 28 серпня, близько 22:00 невідомі вчинили збройний напад на будинок Павла Карася у Геронимівці. Окрім тілесних ушкоджень, зловмисники завдали обранцю ще й матеріальної шкоди: викрали з подвір’я два автомобілі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, поліція розслідує справу про напад на черкаського депутата.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version