додому Новини Черкащина Ватутіне вдруге приймає обласний дитячий мистецький фестиваль "Джерело надій" (ФОТО)

Ватутіне вдруге приймає обласний дитячий мистецький фестиваль "Джерело надій" (ФОТО)

0

Фестиваль "Джерело надій" започатковано у Ватутіному 2018-го року і приурочено до Дня міста. Цього року на мистецький захід з'їхались 210 учасників з різних куточків Черкащини, адже він вже набув статусу обласного фестивалю. Про це йдеться на сайті Ватутінської міськради.

Жителів привітали Днем міста, побажали всім щастя, здоров’я, успіхів у всіх справах, достатку, миру і злагоди, а учасникам вдалих виступів.

Після урочистого відкриття свята розпочали свої виступи учасники фестивалю. Тут були представлені різні жанри: народні та сучасні пісні, виступи бандуристів, акордеоністів, гармоністів, читців-аматорів, вокальне виконання у супроводі музичних інструментів, хореографія.

Юні виконавці з міст Тального, Драбова та Міньківки, Мокрокалигірської об`єднаної територіальної громади, сіл Мошурів та Кобринське Тальнівського району, села Шрамківка Драбівського району, села Мліїв Городищенського району, села Свічківка Драбівського району, села Босівка Лисянського району, села Соколівка Жашківського району, а також знані та улюблені  виконавці Ватутіного.

Жоден виступ не залишив містян байдужим. Глядачі щедро нагороджували виступаючих бурхливими оплесками.

Як повідомляв сайт vikka.ua, український письменник присвятив Черкасам свій новий роман.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version