додому Новини Черкащина Вандали понівечили новорічну інсталяцію на центральній площі Золотоноші (Фото)

Вандали понівечили новорічну інсталяцію на центральній площі Золотоноші (Фото)

0

У Золотоноші вандали вкотре зіпсували новорічну інсталяцію на центральній площі міста. Негаразди розпочались ще напередодні Нового року. Тоді від людських рук погасла святкова ілюмінація.

Днями ж невідомі виламали двері на казкових будиночках та розгромили сані біля оленів. Про це повідомляє "Золотоноша.City".

Напередодні Нового року на площі Героїв Майдану зловмисники хотіли поцупити три гірлянди і відключили їх, але не змогли зняти. Незадовго до цього камери відеоспостереження зафіксували юнака, який нищив святкові атрибути. Неповнолітній вандал зламав двері на казкових будиночках, вирвавши їх з усім начинням. Завдяки соціальним мережам вдалося ідентифікувати його особу. Ним виявився один із студентів ліцею. Спеціалісти міської  служби у справах дітей викликали батьків хлопця та представників поліції для дачі показань.

Коли юнак постав перед групою дорослих людей, він не став відхрещуватися від того, що накоїв, пообіцявши усунути всі сліди своїх безчинств. Працівники міського відділу культури вказали йому на те, що мав відремонтувати. Хлопцю довелося приводити у належний стан навіть ті святкові об’єкти, до нищення яких, за його словами, він рук не докладав. Хтось інший постарався. Коли запитали хлопчиська, чому так вчинив, чіткої відповіді так і не дав. Просто так сталося.

Днями невідомі знову виламали двері на казкових будиночках і поставили їх в якості трамплінів для велосипедистів. Також довелося прибрати з площі одні із саней біля оленів, бо вони вщент розбиті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, відомі черкащани перевдягнулись в образи з дитячих світлин.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version