НовиниЧеркащинаВандали понищили лавки й ворота на стадіоні у Катеринополі

Вандали понищили лавки й ворота на стадіоні у Катеринополі

-

- Advertisment -

Нещодавно у Катеринополі було вчинено черговий акт вандалізму на території стадіону "Колос". Невідомі виламали ворота, пошкодили секцію огорожі, поламали лавочки, пишуть "Вісті Черкащини".

"Те, що могли, ми відремонтували відразу ж, на другий день: ворота, огорожу, двері до коментаторської, розповідає директор Катеринопільської спортивної школи Володимир Король. – Ці двері були з ролет, тепер ми приварили решітку. Добряче витратились на металопрофіль. Однак побиті пластикові стільці ми відремонтувати не в силі. Потрібно купувати нові. За два рази наші хулігани розбили близько півсотні стільців. Зараз одне таке крісло коштує десь 300-350 грн. (залежно від виробника). Отже, загалом виходить понад 15, 17 тисяч гривень".

Король розповідає, що катеринопільське футбольне поле – одне із кращих в області (окрім полів самих Черкас). Але місцеві шибайголови ним не дорожать. Час-від-часу по ньому гардесують то скутерами, то мотоциклами, то машинами, не цінуючи ні коштів, вкладених у стадіон, ні праці людей, які його обслуговують. А тим часом лише один кілограм газонної трави для футбольного поля коштує 100 гривень. Загальна площа стадіону 22 тис. кв. м. Усю її, а також частину території біля Будинку культури, обслуговують лише два робітники: обкошують, прибирають, поливають траву, де необхідно, фарбують, білять.

"Буває, з одного боку викосили, а з іншого вже трава піднялась. Роботи вдосталь. А тут ще доводиться пляшки щоранку збирати, розбите та поламане ремонтувати. Безкарність породжує вседозволеність", − нарікає посадовець.

Зі слів директора спортшколи, поліція обіцяла посилити патрулювання стадіону. Але, з погляду фахівців, найоптимальніше було б закрити доступ до об’єкта хоча б у темну пору доби − з 22-ої до 6-ої години. А також забезпечити його охороною, сторожами. Ще краще, аби батьки не відпускали дітей без нагляду гуляти після десятої вечора.

До слова, власником стадіону є районна рада. Він стоїть на балансі спортивної школи. Зараз у спортшколі працює 5 тренерів, які займаються з дітьми футболом, настільним тенісом та легкою атлетикою.

Зауважимо, стадіон – об’єкт, який не кожна сільська громада може собі дозволити. Окрім проведення експертиз, виготовлення проектно-кошторисної документації, саме спорудження (недавно підраховували в Єрках) коштуватиме понад 5 мільйонів гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах знову осквернили пам’ятник Бандері і Шухевичу.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x