додому Новини Черкащина Вадим Гайович: "Ми докладемо усіх зусиль, щоб обласна лікарня була найкращою в...

Вадим Гайович: "Ми докладемо усіх зусиль, щоб обласна лікарня була найкращою в країні" (ФОТО)

0

Заступник голови обласної ради, Лідер черкаських радикалів Вадим Гайович зустрівся з головним лікарем Черкаської обласної лікарні Олександром Дудником, щоб перевірити, як саме працює новий Обласний перинатальний центр.

Під час зустрічі Олександр Миколайович розповів, що на даний час в лікарні функціонують 25 стаціонарних відділень і 28 функціональних підрозділів, з них 9 відділень взагалі унікальні і єдині в області, тому люди з усієї Черкащини змушені приїздити саме до Черкас, щоб отримати відповідну допомогу і пройти обстеження. За рік лікарня обслуговує близько 28 тисяч стаціонарних хворих. Також поліклініка, яка розташована у діагностичному центрі, в минулому році  прийняла 165 тис. пацієнтів.

У перинатальному центрі, який почав працювати фактично з лютого цього року, вже народилося 705 дітей, і ця цифра буде зростати, вірить Олександр Миколайович. В цьому центрі створені максимально комфортні умови для пацієнтів. Також лікарі мають змогу працювати на сучасному дороговартісному обладнанні. Як зауважують самі пацієнти: коли потрапляєш саме до цього центру, складається враження, що ти знаходишся в закордонній клініці.

Проте це не означає що всі питання з приводу фінансування, закупівлі та ремонту обладнання вирішені.  Як зауважив головний лікар, багато чого вже зроблено, але це ще не вершина прагнень, і багато чого  ще треба покращувати і відновлювати.

"Обласний перинатальний центр – гордість Черкаської області. Тут працюють кваліфіковані фахівці, які щодня рятують життя немовлят. Тому я, як заступник голови Черкаської обласної, ради докладу усіх зусиль, щоб центр повноцінно працював і покращував свою матеріально-технічну та професійну базу", – зазначив Вадим Гайович.

Гайович запевнив Дудника в повній довірі і підтримці обласної влади та подякував йому за самовіддану і професійну роботу. Зазначивши, що завдяки саме таким керівникам, наша медицина перетвориться на європейську.

Як повідомляв сайт vikka.ua, майже дві тисячі черкаських немовлят отримали перший документ просто у пологовому.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version