НовиниЧеркащинаВ Європі українці не порушують: відомий черкащанин розповів про...

В Європі українці не порушують: відомий черкащанин розповів про обмеження руху 50 кмгод (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Відомий ведучий із Черкащини Володимир Остапчук розповів, як поводять себе українці, коли перетинають кордон із європейськими країнами. Відпочиваючи із родиною в Польщі, чоловік помітив цікаву річ: всі українці (а їх там чимало) правильно припарковуються, платять за автостоянку, в центрі міста їздять 30 км в годину, в межах – 40-50 і загалом поводять себе краще, ніж більшість європейців. Але як тільки ці люди перетинають кордон з рідною країною, вони автоматично починають порушувати правила і цьому є пояснення.

"Будь-яка суворість українського законодавства нівелюється обов’язковістю його виконання. Немає контролюючих органів у цій сфері, немає справедливої поліції, немає неупереджених судів, немає відчуття, що вони сторожі порядку. І тобі просто незручно, неправильно порушувати в цій країні. Не тільки українці, європейці теж себе так поводять, з цього потурання. Чи ви думаєте, у Швейцарії у 50-х різко полюбили навколишнє середовище і почали сортувати сміття? Або в Польщі в 90-х всі водії чомусь вирішили, що вони надто швидко їздять і ввели одне із найсуворіших правил дорожнього руху? Ми не особливі. І тим більше, ми не ізгої. На верхівці нашої країни немає політичної волі щось змінити. А поки цього не станеться, ми будемо видавати закони про 50 кмгод по всьому місту, з 1 січня сортувати сміття і взагалі продовжувати грати в Європу", – висловився ведучий.

Зазначимо, що система штрафів за перевищення швидкості ще не вступила в силу, оскільки зміна розміру штрафів неможлива без внесення відповідних змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення Верховною Радою України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, з нового року черкаським водіям довелося пригальмувати.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x