НовиниЧеркащинаВ установах тримання засуджених на Черкащині виявили порушення

В установах тримання засуджених на Черкащині виявили порушення

-

- Advertisment -

Заступник прокурора Черкаської області Олександр Мироненко та працівники відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури області здійснили перевірки в ізоляторі тимчасового тримання №6 в м. Сміла, КЗ "Черкаська обласна психіатрична лікарня" та в Уманській виправній колонії №129. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

У ході перевірки ізолятора тимчасового тримання №6 в м. Сміла виявлено порушення вимог Законів України "Про Національну поліцію", "Про попереднє ув’язнення", "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення", "Основи законодавства України про охорону здоров’я" щодо дотримання матеріально-побутових та медико-санітарних умов тримання ув’язнених.

На усунення виявлених порушень за ініціативи прокуратури області, Смілянською місцевою прокуратурою внесено акт прокурорського реагування.

Крім цього, перевіркою КЗ "Черкаська обласна психіатрична лікарня" Черкаської обласної ради, який надає психіатричну допомогу зі звичайним типом нагляду, установлено, що з порушенням вимог Закону України "Про психіатричну допомогу" у вказаному медичному закладі тримаються особи, до яких за ухвалами судів області застосовано примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим типом нагляду.

З цих питань органами прокуратури області вживаються організаційно-практичні заходи спрямовані на належне виконання ухвал судів області.

Крім того, заступником прокурора області та представниками структурного підрозділу прокуратури області здійснено особистий прийом засуджених в Уманській виправній колонії №129, у ході якого з’ясовувались питання щодо умов їх утримання в установі, а також надані роз’яснення положень чинного законодавства. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанина, який керував нерозмитненою Audi, упіймали на Кіровоградщині.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Прокуратура вимагає стягнути з підприємств на Черкащині понад 4 млн грн за забруднення повітря

Після виявлення грубих порушень норм законодавства про охорону атмосферного повітря на Черкащині, прокуратура звернулася до суду. Про це повідомляє...

У Черкасах фіксували підвищену концентрацію шкідливих речовин упродовж тижня

Протягом минулого тижня в місті Черкаси спостерігалася перевищена концентрація формальдегіду, аміаку та оксиду азоту, що перевищувало гранично допустимі норми....

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x