НовиниВ Уряді повідомили, за якої умови виплатять жителям Донбасу...

В Уряді повідомили, за якої умови виплатять жителям Донбасу соцвиплати

-

- Advertisment -

Із 1 грудня цього року лише ті громадяни Донецької та Луганської областей, які переїхали на контрольовану Україною територію та зареєструвались у органах соціального захисту населення як тимчасово переміщені особи, отримають всі соціальні виплати, гарантовані державою. Про це йдеться в постанові уряду № 595 від 7 листопада.

Цим документом Кабмін затвердив тимчасовий порядок фінансування бюджетних установ, здійснення соціальних виплат населенню та надання фінансової підтримки окремим підприємствам та організаціям Донецької та Луганської областей.

Водночас тим громадянам, що залишились на тимчасово окупованих територіях, будуть нараховуватися всі соціальні виплати, зокрема й пенсії, але виплачуватимуться тільки тоді, коли населений пункт буде звільнено від терористів та взято під контроль держави. Перелік міст і районів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, визначається Кабінетом Міністрів України за поданням Служби безпеки.

Усі бюджетні установи, що розміщені на тимчасово окупованих територіях, до 1 грудня повинні бути переведені на контрольовані Україною. Працівникам цих установ, що переїхали та розташувались за новою адресою, будуть виплачувати заробітну плату, зокрема – працівникам навчальних закладів – за відпустки у травні-серпні 2014р. Студентам у переміщених вишах будуть виплачуватись стипендії.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах «пятачок» біля супермаркету не продали: торги з рекордною сумою скасували

У Черкасах біля одного із супермаркетів по вулиці Гоголя мерія Черкас продавала через аукціон клаптик землі. Проте попри рекордну...

В Умані рятувальники дістали собаку з ями

Сьогодні, 31 травня, до Служби порятунку надійшло повідомлення від небайдужих мешканців Умані про те, що на вулиці Незалежності собака...

Цікаве:

Топер для дивана: вибираємо правильно

Топер – це тонкий матрац без пружин, який здатний...

Зливи, грози, спека: якими будуть останні дні весни на Черкащині

Фінішує весна 2024. Надмірні дощі березня та квітня вилили...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x