додому Новини Кримінал В Уманському районі в ДТП загинув чоловік

В Уманському районі в ДТП загинув чоловік

0

В Уманському районі внаслідок лобового зіткнення вантажівки та легкового авто одна людина загинула. Ще одного учасника ДТП госпіталізували до лікарні. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.

3 травня близько 20:00 години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду біля села Олександрівка, що на Уманщині.

На місце аварії негайного виїхали слідчі поліції, медики та рятувальники. Як попередньо встановили поліцейські, автомобіль ВАЗ-2106, що рухався у бік села, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з ГАЗ-3302.

У результаті аварії 40-річний керманич легкового авто загинув на місці. Також постраждав водій вантажівки віком 61 рік.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті  передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Слідство триває.

Читайте також: Суд призначив покарання черкащанці, яка звеличувала дії РФ в Україні

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version