НовиниЧеркащинаВ Уманському районі триває ремонт автодороги державного значення (ФОТО)

В Уманському районі триває ремонт автодороги державного значення (ФОТО)

-

- Advertisment -

На автодорозі державного значення загального користування Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань продовжуються роботи із поточного ремонту на ділянці км 206+000 – км 208+000 у селі Доброводи Уманського району. Про це інформує прес-служба обласної САД.

Проводяться роботи із регенерації конструктивних шарів дорожнього одягу за допомогою холодного ресайклінгу із застосуванням бітумної емульсії та цементу ресайклером. Розпочалися роботи із влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття.

Також розпочалися роботи із ремонту мосту через річку Ревуха довжиною 12 метрів на цій ділянці автодороги. Наразі проведено демонтаж балок та розпочалися роботи із ремонту опор мосту.

Технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП "Дорожній контроль якості".

На час ремонту мосту на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці на ділянці км 206+000 – км 208+000, рух автомобілів організовано по спеціально влаштованій тимчасовій об’їзній дорозі. Об’їзна дорога з двома смугами руху та асфальтобетонним покриттям, довжиною понад 1,5 км, розташована поруч із автодорогою Н-16.

Для забезпечення безпеки руху на автодорозі Н-16 розміщено необхідні тимчасові дорожні знаки, інформаційні панно та інші технічні засоби організації руху (відповідно до Схеми об’їзду, погодженої з Управлінням патрульної поліції у Черкаській області).

Під час проведення ремонтних робіт на цій ділянці автодороги Н-16 у селі Доброводи буде проведено комплекс робіт: посилення основи дорожнього одягу, укріплення узбіч, влаштування зупинкових та посадкових майданчиків, встановлення нових автопавільйонів громадського транспорту, влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону на проїжджій частині, влаштування з’їздів з автодороги, влаштування дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування металевого бар’єрного огородження та інше. Також буде влаштовано автономне освітлення трьох пішохідних переходів у населеному пункті.

Внаслідок тривалої експлуатації, інтенсивного руху великовагового транспорту, постійного недофінансування дорожньої галузі протягом останніх десятиріч, автомобільна дорога Н-16 зазнала значних руйнувань дорожнього покриття і потребує проведення відповідних ремонтних робіт.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині продовжують виконувати ямковий ремонт доріг.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x