НовиниЧеркащинаВ уманському магазині чоловік вкрав нову куртку, а на...

В уманському магазині чоловік вкрав нову куртку, а на її місце повісив стару

-

- Advertisment -

Уманські правоохоронці затримали крадія чоловічої куртки. Ним виявився раніше судимий 29-річний містянин. Своїми діями чоловік наніс збитків на суму близько 800 гривень. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Черкаській області.

До працівника карного розшуку Уманського відділу поліції, який в цей час робив покупки в одному із магазинів Умані, звернувся охоронець із повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів правоохоронцю, що він щойно побачив як невідомий чоловік міряв куртку, а потім в ній вийшов із приміщення.

Чоловіка було затримано біля магазину та викликано слідчо-оперативну групу. Зловмисником виявився раніше судимий 29-річний місцевий житель. З його слів стало відомо, що він хотів нову куртку, а на її придбання коштів не було. Тому він новий одяг надів на себе, заховавши цінники, а старий повісив на вішак.

Речовий доказ вилучено. За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, неповнолітній черкащанин обікрав свого односельця.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x