додому Новини В Умані затримали торговця амфетаміном

В Умані затримали торговця амфетаміном

0

Оперативники затримали 33-річного уманчанина, який продавав амфетамін. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління МВС.

До правоохоронців звернулися місцеві жителі. Вони розповіли, що бачили як в одному з мікрорайонів міста періодично з’являється автомобіль, водій якого продає наркотичні засоби.

Як з’ясувалося, до злочину причетний 33-річний місцевий житель. У ході проведення оперативної закупівлі працівникам міліції вдалося затримати зловмисника "на гарячому", як раз під час збуту чергової "дози" амфетаміну.

Під час особистого огляду чоловіка та його автомобіля працівниками міліції було виявлено п’ять поліетиленових пакетиків з наркотичним засобом. Психотропну речовину було вилучено та направлено для проведення дослідження.

Наразі слідчим відділенням Уманського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Триває досудове розслідування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version