НовиниЧеркащинаВ Умані затримали пару злодіїв, які обкрадали далекобійників (ФОТО)

В Умані затримали пару злодіїв, які обкрадали далекобійників (ФОТО)

-

- Advertisment -

В Умані оперативники карного розшуку затримали зловмисників, які на автодорозі проникли в кабіну вантажного автомобіля та намагались його обікрасти. Речові докази вилучені. Правоохоронці перевіряють їх на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території області та району. Про це повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

До співробітників кримінальної поліції Уманщини надійшла оперативна інформація про те, що на території району двоє чоловіків мають намір здійснювати крадіжки з вантажівок. Було прийнято рішення про організацію та проведення відпрацювання отриманої інформації.

Вночі, на одній з ділянок автодороги біля АЗС, оперативники помітили чоловіка, який підозріло себе поводив. Невідомий, відчинивши двері до однієї з припаркованих вантажівок, почав нишпорити в ній та відразу був затриманий поліцейськими. 

Також, неподалік від місця події, був виявлений автомобіль, в якому знаходився спільник затриманого. Як виявилось, він по телефону орієнтував свого товариша про місце перебування водія багатоваговика.

Дует зловмисників було затримано. Ними виявилися раніше судимі 33 та 34-річні мешканці міста Умань. У них було виявлено та вилучено засоби для відчинення дверей та мобільні телефони.

Слідчим відділом Уманської поліції крадіям оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених частиною 2 статті 185 (крадіжка) та частиною 3 статті 15 (Замах на злочин) Кримінального кодексу України. Поліція перевіряє їхню причетність до вчинення аналогічних злочинів на території області та району.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах затримали серійних "домушників".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x