НовиниЧеркащинаВ Умані затримали кривдницю пенсіонера

В Умані затримали кривдницю пенсіонера

-

- Advertisment -

В Умані раніше судима жінка викрала велосипед у пенсіонера. За вчинене їй загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернувся 67-річний пенсіонер із повідомленням про крадіжку. Потерпілий розповів, що зайшов до магазину купити продукти, залишивши велосипед на дворі. Коли вийшов з продуктового магазина, виявив, що двоколісний зник.

Працівники поліції опитали можливих свідків події та з’ясували, що люди бачили, як невідома жінка взяла велосипед та поїхала в невідомому напрямку. Отримавши опис ймовірної зловмисниці, правоохоронці відшукали її на одній із вулиць міста. Нею виявилася раніше судима 58-річна місцева жителька. Як з’ясувалось, жінка зловживає алкоголем, тому викрадений велосипед продала за незначну суму своєму сусіду, аби купити випивку.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка відсидить шість років за крадіжку електроінструментів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x