НовиниЧеркащинаВ Умані хасиди добудували славнозвісний міст Коенів

В Умані хасиди добудували славнозвісний міст Коенів

-

- Advertisment -

В Умані 21 лютого відбулося урочисте відкриття демонтованого раніше священного мосту Коенів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Максим Поляков.

На заході були присутні заступник очільника Черкаської ОДА Ярослав Березань, міський голова Умані Олександр Цебрій, керівник Благодійного фонду "Uman Tomorrow" Олександр Файнін, бізнесмен Марк Гінзбург, представники Благодійного фонду імені Рабі Нахмана та голова ГС "Всеукраїнська аграрна рада" Андрій Дикун.

"Нещодавно відбулось саме будівництво містка Коенів. Було проведено благоустрій вулиці Григорія Косинки у місті Умань. Ми зробили капітальний ремонт дороги, тротуарів, вуличного освітлення, замінили водопровідні мережі та зливні каналізації", − повідомив у соцмережі Максим Поляков.

Він також зазначив, що вперше за 26 років паломники-хасиди отримали дозвіл на реконструкцію мосту Коенів згідно з вимогами чинного законодавства.

Зазначимо, що міст в районі Паломництва звели для того, щоб релігійна каста Коенів (первосвященики) могла потрапити на могилу Цадика Нахмана. Адже за їхнім віросповіданням, Коенам заборонено ступати на землю померлих, тобто на територію кладовища, яке колись було поруч з могилою.

Для того, щоб звести новий міст хасиди повинні були розширити дорогу та прокласти тротуар з системою водостоку і лиш тоді будувати міст за усіма стандартами.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині з’явилася скульптура "Закохана пара".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x