додому Новини В Умані влаштували голосування за проект Алеї пам’яті Героїв України

В Умані влаштували голосування за проект Алеї пам’яті Героїв України

0

В Умані проводять конкурс на розробку кращих творчих пропозицій створення Алеї пам’яті Героїв України. Ділянкою для проектування обрали сквер від обеліску Слави до Свято-Миколаївського собору, пише "Вечірня Умань".

На конкурс представлено 4 проектних пропозиції у приміщенні картинної галереї. Там і проходить голосування за кращий проект Алеї пам'яті Героїв України. Переможні будуть нагороджені преміями: за перше місце – 2500 грн, за друге місце – 1500, за третє місце – 1000 грн.

Джерело: Вечірня Умань

"Ми хочемо, щоб наша громада була задоволена тим, що сьогодні відбувається у місті у сфері благоустрою та реконструкції пам’ятних знаків, – пояснила заступник міського голови Людмила Кирилюк. – Тому, перш ніж визначити переможця, конкурсна комісія вирішила обговорити ці проекти з уманчанами, щоб кожен мав змогу висловити своє побажання, бачення цього пам’ятного комплексу".

Вона закликала усіх жителів міста прийти до картинної галереї, ознайомитися з архітектурними проектами та віддати свій голос за вподобаний ескіз. Усі побажання будуть враховані конкурсною комісією під час визначення переможця.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version