додому Новини Черкащина В Умані виявили трьох хасидів, які порушили міграційне законодавство

В Умані виявили трьох хасидів, які порушили міграційне законодавство

0

У місті Умань у період святкування 251-річниці від дня народження цадика Нахмана виявили іноземців, які протермінували дозволений термін перебування в Україні. Повідомляє Управління ДМС у Черкаській області.

Міграційники, проводячи інформаційні заходи серед паломників-хасидів в Умані, виявили громадян, які протермінували дозволений строк перебування.

Троє  громадян Держави Ізраїль протермінували дозволений строк перебування в Україні, тобто заїхавши по безвізу перебували на території України понад 90 діб протягом 180.

На іноземців віком 20, 23 та 29 років склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 203 КУпАП та стягнули штрафи по 2550 грн. Окрім цього, стосовно порушників ухвалені рішення про примусові повернення до країни походження. Самостійно виїхати з України іноземці зобов’язані до 04 квітня 2023 року.

Нагадаємо, аби не поповнювати ряди порушників міграційного законодавства варто знати актуальні правила в’їзду в Україну та користуватися сервісом «Міграційний калькулятор» –  https://dmsu.gov.ua/services/migcalculator.html для розрахунку кількості днів перебування у країні.

Читайте також:

Під Черкасами продають базу відпочинку, що колись належала родині екснардепа

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version