НовиниЧеркащинаВ Умані виявили автомобіль з перебитим номером двигуна

В Умані виявили автомобіль з перебитим номером двигуна

-

- Advertisment -

В Умані виявили автомобіль з перебитим номером двигуна та дві автівки, що перебували в розшуку. Про це повідомляє прес-служба РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області.

До Уманського сервісного центру звернувся громадянин з метою реєстрації автомобіля MAN TGX 18.400. Під час огляду вказаного автомобіля було встановлено, що номер двигуна, який зазначається на табличці, має ознаки фальсифікації. Окрім того, кабіна замінена та дублююча табличка з номером шасі виготовлена не в умовах заводу виробника. Працівники поліції вилучили даний автомобіль та доставили його на спеціальний майданчик тимчасового утримання для подальшого розслідування.

Не поталанило також власникам автомобілів Renault Kangoo та Volvo XC70, які звернулися до ТСЦ з метою перереєстрації своїх автівок. Під час звірки наданих документів з наявними базами даних МВС, працівники сервісного центру, спільно з фахівцями експертної служби МВС з’ясували, що ці автомобілі перебувають в розшуку.

За даними фактами проінформовано працівників поліції, а машини направлено на майданчик тимчасового утримання.

машина
РСЦ ГСЦ МВС

Як зазначають у регіональному сервісному центрі, двигун є номерним агрегатом, важливою та вартісною складовою любого автомобіля і за українським законодавством його номер вноситься до бази даних автоматизованої інформаційно-пошукової системи ГСЦ МВС. Окрім того, при установці двигуна іншого типу потрібен дозвіл компетентної установи про можливість такого виду переобладнання. Тип двигуна, зазвичай, виробником вказується поруч із його серійним номером.

Висока вартість капітального ремонту відпрацьованого двигуна та наповнення автопарку України ввезеними із-за кордону (без розмитнення) автомобілів зробили в середовищі автовласників заміну двигуна без будь-якої перереєстрації, досить популярною процедурою.

Тому перед придбанням автомобіля чи окремо двигуна, фахівці радять обов`язково звернутися до спеціалістів сервісних центрів МВС та експертів науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Як повідомляла vikka.ua, біля Черкас потрощилися машини: є травмовані. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x