НовиниВ Умані відмовляються проводити повторну експертизу тіла вбитого поліцейськими...

В Умані відмовляються проводити повторну експертизу тіла вбитого поліцейськими Цукермана

-

- Advertisment -

Експерти Уманського міжрайонного бюро судово-медичних експертиз відмовилися проводити повторну експертизу тіла убитого 24 серпня в Кривому Озері Олександра Цукерман. Про це "Новинам-N" повідомили родичі загиблого.

В Уманське бюро СМЕ тіло було доставлено 25 серпня вдень. Спочатку там відмовилися його приймати, посилаючись на відсутність необхідних документів. Однак потім, після тривалих консультацій з вищим керівництвом аж до Києва, тіло все ж прийняли, експертизу призначили на 26 серпня.

Одночасно дружина загиблого, його батько, мати і старший брат поїхали в Київ до Генеральної прокуратури вимагати проведення експертизи вже в столичних спеціалізованих центрах.

Так, 26 серпня вдень родичам подзвонили з Уманскогобюро СМЕ і повідомили, що вони можуть забирати тіло. На питання, чи була проведена експертиза, експерти відповіли негативно: експертизу ніхто не проводив, причини також названі не були. В даний час тіло знаходиться в морзі Уманської бюро СМЕ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в ніч на 24 серпня, в райцентрі Криве Озеро на Миколаївщині був убитий 31-річний місцевий житель Олександр Цукерман. У вбивстві підозрюють шістьох співробітників місцевого відділу поліції. При висновку судово-медичної експертизи, проведеної Миколаївським обласним бюро судово-медичних експертиз, йдеться, що чоловік помер від вогнепальних поранень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x