додому Новини Черкащина В Умані відбувся благодійний "Кураж у стилі 90-х" (ФОТО)

В Умані відбувся благодійний "Кураж у стилі 90-х" (ФОТО)

0

Понад сотні юних уманчан в спортивних костюмах та косухах, радянські килими, диско-куля, радянські "Жигулі" та пісні Віктора Цоя – в  Умані пройшов благодійний захід "Кураж у стилі 90-х", – все заради того, аби зібрати кошти на лікування 2-річній Маргариті Ніконець, повідомляє прес-служба аграрного ліцею.

Ідея організувати захід виникла у 16-річних ліцеїстів, учасників проекту "бізнес-інкубатор", у межах якого діти вчаться реалізовувати власні проекти. Мета "бізнес-інкубатора" – щоб кожен учень на власному досвіді зрозумів що таке і бізнес, і спецпроекти, в тому числі благодійні, та отримав знання, які можна використати у майбутньому.

"Ми намагаємось мислити масштабно. Адже  пропагуючи бізнес-ідеї треба не забувати, що поруч можуть бути люди, яким потрібна наша допомога. А тому намагаємося вже зараз продукувати такі ідеї, які приносили б реальну користь не лише нам, а й тим, хто нас оточує. А навики, отриманні при організації та реалізації даних проектів ми з легкістю зможемо використати в майбутньому, – кажуть ліцеїсти. – "Кураж 90-х" для гостей – кілька годин дискотеки на свіжому повітрі, цікаві майстер-класи, ретро фото на фоні стилізованих фотозон, веселі конкурси та гучне караоке.  І, звісно, невгамовні танці у великому колі в стилі 90-х під тематичні пісні. Для нас – це можливість на практиці навчитися бути  організаторами таких проектів".

Кожен гість "Куражу у стилі 90-х" залишив відпечаток своєї руки на великому плакаті. Такі "долоньки щастя" символізували те, що діти зібрались разом для допомоги маленькій уманчанці Маргариті Ніконець, у якої виявили пухлину мозку.

Організатори днями зібрані кошти передадуть мамі дівчинки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час великодніх та травневих свят СБУ закликає черкащан бути пильними.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version