НовиниЧеркащинаВ Умані відбувся благодійний "Кураж у стилі 90-х" (ФОТО)

В Умані відбувся благодійний "Кураж у стилі 90-х" (ФОТО)

-

- Advertisment -

Понад сотні юних уманчан в спортивних костюмах та косухах, радянські килими, диско-куля, радянські "Жигулі" та пісні Віктора Цоя – в  Умані пройшов благодійний захід "Кураж у стилі 90-х", – все заради того, аби зібрати кошти на лікування 2-річній Маргариті Ніконець, повідомляє прес-служба аграрного ліцею.

Ідея організувати захід виникла у 16-річних ліцеїстів, учасників проекту "бізнес-інкубатор", у межах якого діти вчаться реалізовувати власні проекти. Мета "бізнес-інкубатора" – щоб кожен учень на власному досвіді зрозумів що таке і бізнес, і спецпроекти, в тому числі благодійні, та отримав знання, які можна використати у майбутньому.

"Ми намагаємось мислити масштабно. Адже  пропагуючи бізнес-ідеї треба не забувати, що поруч можуть бути люди, яким потрібна наша допомога. А тому намагаємося вже зараз продукувати такі ідеї, які приносили б реальну користь не лише нам, а й тим, хто нас оточує. А навики, отриманні при організації та реалізації даних проектів ми з легкістю зможемо використати в майбутньому, – кажуть ліцеїсти. – "Кураж 90-х" для гостей – кілька годин дискотеки на свіжому повітрі, цікаві майстер-класи, ретро фото на фоні стилізованих фотозон, веселі конкурси та гучне караоке.  І, звісно, невгамовні танці у великому колі в стилі 90-х під тематичні пісні. Для нас – це можливість на практиці навчитися бути  організаторами таких проектів".

Кожен гість "Куражу у стилі 90-х" залишив відпечаток своєї руки на великому плакаті. Такі "долоньки щастя" символізували те, що діти зібрались разом для допомоги маленькій уманчанці Маргариті Ніконець, у якої виявили пухлину мозку.

Організатори днями зібрані кошти передадуть мамі дівчинки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, під час великодніх та травневих свят СБУ закликає черкащан бути пильними.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x