НовиниЧеркащинаВ Умані судитимуть винних у смерті підлітка на будівництві...

В Умані судитимуть винних у смерті підлітка на будівництві (Фото)

-

- Advertisment -

Прокуратура розслідує справу за фактом смерті 17-річного хлопця влітку 2019 року на будівництві в Умані. До суду скеровано обвинувальний акт.

27-річному напарнику загиблого загрожує від трьох до п’яти років ув’язнення за вбивство через необережність. Про це повідомила пресслужба Уманської місцевої прокуратури.

Трагічний випадок стався зранку 16 серпня на будівництві по вул. В.Мономаха в Умані. 27-річний одесит, перебуваючи на першому поверсі недобудови, за допомогою електронного підіймача піднімав мішки з піском на шостий поверх. Там їх приймав неповнолітній уманчанин.

"Здійснивши черговий підйом мішків з піском, та чекаючи на їх розвантаження, 27-річний чоловік вирішив пожартувати із неповнолітнім напарником та натиснув кнопку драбини. Саме в цей момент потерпілий хотів дістати з корзини мішок з піском. Коли та рвонула вниз, хлопець не втримався на ногах і впав з висоти 6 поверху на бетонне покриття поверхні першого поверху, після чого його смерть настала миттєво", – йдеться у повідомленні прокуратури.

15 листопада місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 27-річного чоловіка. Йому інкримінують вбивство, вчинене через необережність. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Також триває розслідування по факту порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві особою, яка зобов’язана їх дотримувати, що спричинило загибель людей. Винному загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на будівництві в Умані загинув неповнолітній хлопець.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах відновив роботу велопатруль

Від сьогодні на вулицях Черкас знову з'являться велопатрульні. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Вони продовжать роботу з...

У Будищенській громаді запрацював новий пожежний підрозділ

38-й підрозділ місцевої пожежної охорони запрацював у Будищенській територіальній громаді. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Черкаській...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x