НовиниЧеркащинаВ Умані судитимуть чоловіка, який збив узимку пішохода

В Умані судитимуть чоловіка, який збив узимку пішохода

-

- Advertisment -

2 травня 2019 року Уманською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до Уманського міськрайонного суду Черкаської області обвинувальний акт відносно 23-річного жителя міста Умані, який обвинувачується у порушенні правил безпеки дорожнього руху. Як наслідок – тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості отримав пішохід. Про це інформує прес-служба Уманської місцевої прокуратури.

Досудовим розслідуванням установлено, що у грудні 2018 року в ранковий час доби, рухаючись по місту Умань, водій, керуючи автомобілем марки "ГАЗ – 24", здійснив наїзд на 29-річного уманчанина, який рухався по вказаному переходу, та який внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди отримав тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості, що спричинили тривалий розлад здоров’я.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 286 КК України передбачає покарання у виді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв сайт vikka.ua, через водія-порушника в Черкасах сталась ДТП.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Жителів Черкаської області попереджають про заморозки

На території Черкаської області похолодало. Температура повітря продовжить знижуватися. Про це пише директор Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань. Атмосферний...

У Чигирині водій насмерть збив пішохода, який переходив дорогу

ДТП сталася 6 травня на вулиці Богдана Хмельницького в Чигирині. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області. Водій автомобіля ВАЗ-21099...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x