НовиниКриміналВ Умані судитимуть чоловіка, який напав на дітей через...

В Умані судитимуть чоловіка, який напав на дітей через яблука і персики

-

- Advertisment -

Правоохоронці завершили розслідування та скерували до суду обвинувальний акт щодо уманчанина, який завдав тілесних ушкоджень двом неповнолітнім. Про це повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

У вересні до поліції Уманщини звернулися батьки двох хлопчиків, які повідомили, що 45-річний чоловік душив дітей та використав щодо них сльозогінний газ. Також чоловік розбив телефон одного із хлопців.

Сталося це тоді, коли 13 та 14-річні неповнолітні зайшли у садок поруч школи, де зірвали яблука та персики. За це чоловік вирішив провчити хлопчаків. Діти почали тікати. Наздогнавши, дорослий спрямував дію балончика сльозогінного газу на одного із хлопців, завдав обом тілесних ушкоджень і навмисне розбив мобільний телефон, що випав у потерпілого.

ch.npu.gov.ua
ch.npu.gov.ua

Сектором дізнання Уманського районного управління поліції, за процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури, жителю села Пугачівка оголосили підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі слідство по даному факту завершено й обвинувальний акт щодо правопорушника направлено до Уманського міськрайонного суду.

За скоєне йому загрожує покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Як повідомляла раніше vikka.ua, Пропонував дитині гроші за порнографічні фото: черкащанин постане перед судом

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x